Over FYMM

WELCOME TO FREE YOUR MIND
and our quirky, smart, funny, soft, rough, creative and adventurous lifestyle

Free Your Mind Magazine (FYMM) is een tijdschrift, gericht op jong volwassenen, die op zoek zijn naar een tijdschrift dat net zo eigenzinnig, slim, grappig, zacht, ruw, creatief en avontuurlijk is als zij zelf zijn!
FYMM biedt zowel lezers als redacteuren een ultieme combinatie van passie, kwaliteit, redactionele vrijheid en creativiteit. Wij geven aandacht aan een groot aantal thema’s zoals design, kunst, fotografie, mode, reizen, muziek, werk, interieur en real-life ervaringen. Wat FYMM extra uniek maakt is de jonge gepassioneerde redactie die hun leeftijdsgenoten graag een podium bieden om hun talent(en) te laten zien. Het blad wordt namelijk gerealiseerd door een organisatie die bestaat uit enthousiaste en vrijwillige schrijvers, fotografen en vormgevers.
Dankzij onze redacteuren, fotografen, designers en journalisten staat het blad vol met vernieuwende, verfrissende, gewaagde, motiverende, kritische en scherpe items over het dagelijks leven van jongeren.We zijn zelf erg blij met het nieuwe nummer (editie 4), en hopen dat jullie het daar mee eens zijn!

Veel plezier met het lezen van Free Your Mind Magazine! Wij blijven natuurlijk ons best doen om jullie te verrassen met de komende edities! Vergeet ons trouwens niet te volgen op Twitter @FreeYourMindMag en  ons te liken op Facebook via Free Your Mind Magazine. Wil je meedoen, ons feedback geven of gewoon iets kwijt? Dit kan via de contact pagina.

Liefs, de redactie

Stichting STAD

Wij realiseren Free Your Mind Magazine onder begeleiding en met de hulp van Stichting STAD.

STAD is de  jongerenorganisatie van Haarlem. Iedereen kan bij STAD geweldige, spraakmakende, grote en kleine projecten organiseren. Dit kan echt van alles zijn – in ons geval dus een nieuw, hip jongeren magazine!

STAD helpt je bij het realiseren van je project en begeleidt, faciliteert het gehele proces. Dus heb jij, net als wij hadden, een goed idee en heb je hulp nodig?  Stuur dan snel een mail naar info@stad-haarlem.nl.

Natuurlijk kan je  ook gewoon even langs komen in het centrum of in Schalkwijk voor een (goed) kop koffie of gesprek of gewoon voor de gezelligheid!